Borzalmasan meghízott az egykor karcsú sztár

Te jó ég: Mi történt Sinead O'Connorral?

Ledöbbentek a rajongók, amikor Sinead O'Connor megjelent a hét elején a most indult turnéja első állomásán: az egykor karcsú énekesnőre rá sem lehetett ismerni, úgy elhízott!

Rémesen elhízott Sinead O'Connor! képgaléria

2011.08.09 15:29ma.hu

Jó ideje nem lépett már közönség elé Sinead O'Connor, és valami megmagyarázhatatlan szerencse folytán a sajtót sem érdekelte, amikor esetleg kilépett a hétköznapokon lakásából, ám így nem láthattuk őt évek óta, és csak kevesen tudták, mekkora változáson ment keresztül az egykor kifejezetten csontos énekesnő.

Sinead O'Connor (Fotó: Dlisted - A galériához KATT a képre!)

Az ír származású előadó hazájában a Bray fesztiválon lépett fel vasárnap, de amikor a színpadra lépett, sokakban kétely merült fel: ő valóban O'Connor lenne?! Az ott megjelenő nő ugyanis nyomaiban sem hasonlított egykori önmagára, és nemcsak azért, mert a régi kopasz fejet bubifrizurásra cserélte, sokkal jobban sokkolt mindenkit az a látvány, amit az alakja okozott.

A 44 éves énekesnő a 80-as évek végén a Nothing compares U2 című számával robbant be a köztudatba, és nemcsak hazájában, de világszerte ismertségre tett szert. Most egy európai turnéra indult, amelynek az első állomása volt az írországi fesztivál, de várhatóan további megdöbbentő képsorok fogják ellepni néhány napon belül a világhálót.

Megjelenésével alaposan elvonja figyelmét a koncertjeiről, amelyen amúgy se túl friss számokkal lép fel: legutóbb 2005-ben jelentetett meg új nagylemezt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.