Az egész egy büdös lábbal kezdődött...

Képek - Sharon Stone-on kifogott a pamutzokni!

Nemrég napvilágra került a hír: Sharon Stone-tól elveszi a bíróság nyolcéves fia felügyeleti jogát. A per bírósági dokumentumaiból megdöbbbentő dolgok derültek ki.

Sharon Stone és a fia, Roan képgaléria

2008.10.17 11:38ma.hu

A bíróság az apának, Phil Bronstein-nek ítélte Sharon Stone nyolcéves, örökbefogadott fia, Roan felügyeleti jogát. Arról, hogy miért, egyre több érdekes információ lát napvilágot...

Az Elemi ösztön sztárja állítólag kitalált kórképekkel cipelte rendszeresen orvoshoz a gyermeket - már-már rögeszméje volt, hogy Roan gerincbántalmakkal küzd.

Sharon Stone agyonféltette a fiát?

Amit azonban még a sokat látott hollywood-i bíró sem tudott lenyelni, az volt: Sharon botox kezelésre is el akarta vinni a fiút, mivel szerinte a lába a szokásosnál büdösebb volt...

Bár leginkább ránctalanításra használják, a botox az izzadás kezelésére is alkalmas.

A bíróság megemlítette, hogy a színésznő folyamatosan aggodalmaskodott Roan egészsége miatt, s nem létező problémákat is felfedezett, nem kevés megpróbáltatást okozva ezzel a gyermeknek.

A kisfiú lábszagával kapcsolatban egyébként a bíró is megjegyezte, hogy az apa, Bronstein egyszerűen pamutzoknit húzott a gyermek lábára, és ezután adta rá a sportcipőt, így semmiféle szaga nem volt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.