Csúcsgrafika

A legújabb FIFA játék tényleg élethű

Hatalmas poén? Gigantikus átverés? Istent sikerült lefotózni? Döntse el ön!

2015.08.30 12:37ma.hu

Érdekes fényképet sikerült lőnie a Northern Echo újságírójának, Rischard Masonnek a St James’s Park sajtószektorában. A pályán éppen a Newcastle játszott az Arsenallal, mikor a férfinek feltűnt egy fiatalember, aki feszülten figyelte a meccset kezében egy Xbox távirányítóval.

A kép természetesen azonnal bejárta az internetet és megindult a találgatás mi látszik a képen?

Vajon sikerült lefotózni egy felsőbb hatalmat, aki így irányítja a mindennapi embereket? Vagy igazából a stadion csak egy hatalmas tévéképernyő? Esetleg a srác csak egy jól sikerült viccet csinált? Ki tudja?

Innentől az is kérdés, hogy ha tényleg a képen látható személy irányított, vajon a győztes Arsenal, vagy a brutálisan játszó és végül öngóllal kikapó Newcastle volt-e a csapata?

Richard Mason (@MasonEcho) August 29, 2015


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.