Mennyire hasonlít a mókamesterre lánya?

Adam Sandler törődő apaként sétálgatott!

Adam Sandler 2 éves kislányával, Sadieval és a pici anyukájával sétálgatott a Sunset Boulevardon, vasárnap Los Angelesben.

Kis család, nagy pocak! Jön az újabb baba Adam Sandleréknél! képgaléria

2008.10.07 15:40ma.hu
Adam és családja!

A komikus filmjeiről elhíresült sztár és felesége, Jacqueline Titone, újabb babát várnak, és a család nagyon boldognak tűnik. 

" Hamarosan megszületik a második babánk, és azt szeretnénk, hogy minden rendben legyen, ezért odafigyelünk, és óvatosak vagyunk. 

Sokat vagyok együtt a lányommal, Sadieval és a feleségem megpróbál minél többet pihenni." - nyilatkozta a színész a justjared.com-nak.

Adam Sandler kiemelkedő sikereket mondhat magáénak a szórakoztatóiparban mint író, rendező, színész és producer. Először tizenhét évesen lépett fel Bostonban, és sikeresen művelte a stand up comedy műfaját különböző klubokban, miközben diplomát szerzett a New York Universityn. 

Első mozifilmje a Csúcsfejek, ahol Dan Akroyd és Jane Curtin partnere volt, azóta egy szinte teljesen önálló ministúdiót hozott létre, amelyben személyesen vesz részt egy film elkészülésének minden szakaszában. A Happy, a flúgos golfos az 1996-os év egyik legsikeresebb filmje volt, mindössze 12 millió dollárból készült el és 40 milliót hozott a mozikban, majd további 35-öt a videobevételekből. 

A Nászok ásza 1998 legjövedelmezőbb filmje lett, és már az első hétvégén 22 millió dollárt hozott. A következő Sandler-film, A vizesnyolcas ezt is túlszárnyalta, 40 milliót "termelt" az első hétvégén. 

Adam Sandler állandó munkatársa Tim Herlihy, ő írta a Happy, a flúgos golfos, a Sátánka, a Billy Madison, az Apafej, a Nászok ásza és A vizesnyolcas forgatókönyvét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.