Nyelves csókok, vad és brutális puszik!

Nézze meg! Így csókolóznak a sztárok!

A sztárok akkor a legérdekesebbek, ha valami őrültséget csinálnak, szerelembe esnek, esetleg nyilvánosan szexelnek! Most megnézhetik a sztárok csókjait, különböző nyelves puszijaikat és szenvedélyüket párjuk, vagy mások párja iránt!

Csókok, nyelvek és szenvedély! Így csókolnak ők! képgaléria

2008.10.02 19:10ma.hu
Pamela Anderson szexi csókja férjével!

Mindegy, hogy a sztárok a legkülönfélébb helyeken csókolóznak, vagy épp nyilvánosan a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében, akár erotikusan, akár viccesen, mi felkutattuk a legérdekesebb csókokat!

Kathrine Heigel és férje

Megtaláltuk Avril Lavigne csókját Deryck Wimbley-vel, a házaspár Goldie Hawn és Kurt Russel csókját, Amy Winehouse extrém csókját párjával és Drew Berrymore és Justin Long nagy csókját a parton!

Furcsa csókot Gwyneth Paltrowe és Robert Downey Junior között, Matthew McConaughey nyelves csókját, amint ledugja a nyelvét partnere torkán!

Ozzy és felesége nem hazudtolja meg önmagát és egy igazi rocker-csókot váltottak a kamerák előtt! 

Pamela Anderson igazi szex szimbólumként csókol! Terry Hatcher kocsin fekvős csókja sem semmi látvány, és a friss házaspár, Kathrine Heigel és férje is megmutatták nyilvánosan, hogy milyen az igazi szerelem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.