A Harry Potter és a High School Musical vezet...

Képekben a leggazdagabb tinisztárok - Fiatalon mindenük megvan!

A Harry Potter és a High School Musical sztárjai uralják az ifjú celebóriások listáját - Ők a legjobban fizetett fiatal színészek és színésznők!

Radcliffe-től Hudgens-ig: Ők a leggazdagabb tinisztárok! képgaléria

2008.10.05 18:30rtlbulvar.hu

Vannak, akik már tíz-tizenöt évesen a legnagyobbak közé kerülnek, anyagilag és ismertségben legalábbis mindenképpen.

Hogy aztán érzelmileg és értelmileg is felnőnek-e a feladathoz, az csak később dől el, addig pedig élvezhetik a sikert. Köztudott, hogy a Forbes magazin minden évben összeállítja a legbefolyásosabb hírességek listáját. Ez alól a tinisztárok rangsorolása sem kivétel.

Rupert Grint

Lássuk tehát, hogy 2007-ben kik kasszíroztak legtöbbet a tehetségükkel (vagy valami mással).

10. Vanessa Anne Hudgens

A szemrevaló ifjú hölgy a High School Musicalben tűnt fel, és azóta tinédzserek ezreinek lett példaképe. A szintén a listán szereplő Zac Efronnal hónapok óta járnak, bár a kapcsolat kissé viharosnak mondható. A 18 éves Vanessa 3,2 milliót kaszált a tavalyi évben, ezzel pedig éppen, hogy felfért a listára.

9. Rupert Grint

A vörös hajú szívtiprót mindenki jól ismeri, hiszen a Harry Potter-filmekkel egy csapásra híresség lett belőle. Ronald Weasley szerepe 5 milliós éves bevételt hozott a sztárnak.

8. Hilary Duff

A hölgyemény a maga 21 évével már jócskán túlvan a kamaszkoron, ennek ellenére még mindig a Disney stúdiós produkcióival azonosítják. Pedig sokoldalú tehetségét azóta már az énekléssel is megmutatta, és 5 milliójával büszkén feszít a top 10-es listán.

Ashley Tisdale

7. Emma Watson

A Chanel legújabb üdvöskéje szintén J. K. Rowling írónőnek és a Harry Potternek köszönheti 5,5 millióját. Hermione Granger megformálójáról mostanában az a hír járja, hogy hátat fordít a filmezésnek, és egy angol egyetemen szeretné bebizonyítani, hogy az eszéből is meg tudna élni.

6. Ashley Tisdale

Egy sima, egy fordított – mondhatnánk az eddigi listára pillantva, hiszen Ashley is a High School Musical révén vált ismertté. 23 évével ő is idősnek számít már ebben a kategóriában, de 2007-es 5,5 millió dolláros keresete egy negyvenes éveiben járó középkategóriás színésznek is sok lenne.

5. Zac Efron

A 10. helyezett Vanessa Hudgens aktuális kedvese, aki szintén a High School Musicallel írta be magát a hollywoodi filmtörténelembe. Ha összeadjuk Zac 5,8 millióját és Vanessa 3,2 millióját, egész kis vagyont dob ki a számológép. Lehet, hogy ez a tartós szerelem titka Hollywoodban?

4. Jonas Brothers

A dobogó felé közeledve az eddig említett pénzösszegek is többszöröződnek, a tinisztárokból álló rockbanda például már évi 12 millióval büszkélkedhet, persze ez nem is olyan sok, ha elosztjuk a tagok, azaz a fivérek számával, ami történetesen három.

Miley Cyrus

3. Mary-Kate And Ashley Olsen

Nem azon csodálkozunk, hogy 15 milliójukkal felkerültek a listára, hanem azon, hogy csupán bronzérmesek lettek. Bizony-bizony, így múlik el a világ dicsősége.

Arra már ők is rájöttek, hogy az ikerbiznisz egyre kevésbé jövedelmező, ezért nemrégiben különváltak. A jövő évi listán így bizonyára már külön-külön szerepelnek majd, ha így felkerülnek egyáltalán.

1. Miley Cyrus és Daniel Radcliffe

Miley és Daniel nem alkot egy párt, sőt, nem is testvérek, egyszerűen csak arról van szó, hogy mindketten 25 milliót kerestek a tavalyi évben, ezzel pedig holtverseny alakult ki kettejük között.

Danielt bizonyára senkinek sem kell bemutatni. Harry Potter megformálója mostanában pucérkodással keresi a kenyerét, ezzel bizonygatva, hogy nagykorúvá érett. Ő tudja…

A sors különös fintora, hogy az elmúlt hónapokban Miley neve kapcsán is a meztelenség jutott mindenki eszébe. A 15 éves kislány ugyanis meggondolatlanul az egyik neves magazin címlapján pózolt – szinte ruha nélkül, ez pedig óriási közfelháborodást keltett.

Sokan az új Britneyként emlegetik, annyira felkapta őt a bulvármédia. Azért reméljük, hogy a dolgok nem fajulnak odáig, mint botrányos sztárelődje esetében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.