Ha tetszik, ha nem

Fánkhoz ajándék kesztyű "jár"

Az angol Ria Findlay kétszer is meggondolja ezután, mielőtt fánkot vesz a helyi közértben. A fánk majszolása közben ugyanis egy kék gumikesztyűt is talált a falatok között.

2015.06.28 02:30ma.hu
Fotó: screenshot

Findlay még csak a doboz fánk elején járt, amikor meglátta a szokatlan összetevőt. A brit Daily Mirror lapnak azt mondta: „Ez volt az első fánk a dobozból, épp a mellettem lévő kollégának mondtam, hogy milyen töltelék van benne.” Mire ő: „Aha, látom, ott van a karamell és a tejszín, de mi az a kék cucc?”

A brit nő és a kollégája ezután hamar rájöttek, hogy egy kék latex kesztyű darabja került a fánkba. „Mivel hét hónapos terhes vagyok, ezután elég sokáig fordítva működött nálam a garatreflex (önkéntelen öklendezés)”- mondta a kismama.

Findlay az Instagramon mellékelt egy képet a fánkban talált idegen anyagról, és ezután a péksütemény gyártója is bocsánatot kért tőle egy üzenetben. „Sajnálattal halljuk a történteket. Nagyon szigorúan betartjuk az élelmiszerhigiéniai előírásokat és átfogó vizsgálatot indítunk az ügyben. […] A vizsgálat lezárultával ennek eredményeiről tájékoztatni fogjuk a fogyasztót.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.