Siker

Mickey Rourke aranykesztyűs bokszbajnokot vert

A színész egy moszkvai bemutató mérkőzésen győzte le több mint harminc évvel fiatalabb ellenfelét.

2014.11.30 09:00ma.hu

Mickey Rourke közel húszéves kihagyást követően visszatért a ringbe. Az ünnepelt hollywoodi színész, aki egy ideig profi bokszolóként kereste a kenyerét, egy Moszkvában rendezett bemutató mérkőzésen lépett újra a kötelek közé.

A Pankrátor 62 éves sztárja a nála 33 évvel fiatalabb Elliot Seymourral, Kalifornia egykori aranykesztyűs bajnokával mérkőzött, és miután a második menetben kétszer is padlóra küldte ellenfelét, technikai KO-val nyerte a meccset.

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a szorítóba. Köszönöm istennek, hogy megtehetem” – nyilatkozta Rourke még az összecsapás előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.