A legcukibb gyanúsított

Belerondított a rendőrautóba az elkapott garázdálkodó - videóval!

Ritka látvány, hogy valaki egy rendőrautó hátsó ülésén mosolyogjon, a békés lakosságot "terrorizáló" gyanúsított azonban mégis ezt tette.

2015.06.01 08:53ma.hu

Különleges riasztást kapott a Michigan állambeli Shelby rendőrsége. Debbie DeRiemaecker pánikszerűen hívta a rend őreit miután egy kóborló malac saját kertjében kergette meg. A nőnek szerencsére sikerült bejutnia a házába, mert a disznót megállt megcsodálni a kert ékéül szolgáló díszes gömböt.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és hosszas hajsza után sikerült ártalmatlanná tenniük az állatot. Mint minden esetben, a lekapcsolt bűnözőt a rendőrautó hátuljába zárták. Hamarosan az egyik közösségi oldalra felkerült egy kép, a csak "Malac" néven emlegetett köztörvényesről, ahogy a hátsó ablakon kitekintve elégedetten mosolyog.

Forrás a képen

Nem sokkal később az is kiderült, mire fel volt ilyen jó kedve, a rendőrautó hátuljában ugyanis felfedezték a jószág ürülékét. Mark Coil rendőrfőnök-helyettes, aki 25 éve van a szakmában az újságírói kérdésekre közölte, ilyet még ő sem látott, pedig azt hitte őt már nem lehet semmivel sem meglepni. Mindenesetre az kiderült, mit csinál egy ijedt malac a rendőrautó hátsó ülésén.

Az egyébként Debbie névre hallgató állat nem sokkal később visszakerült aggódó gazdájához, aki a bűntett helyszínétől több mint 12 kilométerre lakik. Tehát a randalíroz jószág meglehetős túrát tett meg, hogy az újságok címlapjára kerüljön.

A felelőtlen állattartót egyébként a rendőrautóban hagyott "emlékek" feltakarítására kötelezték a törvény őrei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.