Szolnoki tanyán járt...

Egy ideig malaca volt - de aztán rátaláltak a rendőrök

A rendőrök pár órán belül elfogták és előállították a lopással gyanúsítható férfit.

2013.10.30 14:14ma.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. György szolnoki lakos ellen.

A bejelentés adatai szerint az ismeretlen elkövető 2013. október 29-ére virradóra csaknem egy tucat malacot lopott el egy szolnoki tanyáról.

A rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján a bejelentést követő öt órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves szolnoki férfit, majd előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók a férfinál tartott házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított és leölt állatok nagy részét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.