Tüzet gyújtott a falánk malac

Malac miatt lett hajléktalan 3 ember

Nem emberi hiba volt, de még csak nem is a nagyra nőtt sertések okozták a tüzet, hanem egyszerű házi malacok, miután falánkságuk közepette elrágták az elektromos vezetékeket.

2015.01.23 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips

30 ezer dollár (8,3 millió forint) értékű kár keletkezett egy közép-texasi vidéki házban, az Austintól mintegy 25 mérföldre északnyugatra fekvő Spicewoodban, amit a tűzoltóság szerint nem valamiféle emberi hiba, esetleg természeti csapás okozott, de még csak nem is egy termetes nagy disznó: a tulajdonos egyszerű, átlagos házimalaca tette lakhatatlanná a házat. A falánk sertés ugyanis addig rágott, míg keresztülharapta a házhoz tartozó elektromos vezetékek egyikét, amivel zárlatot okozott és ekkor csaptak fel a lángok.

Bár a tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek és megfékezték a tüzet, az anyagi kár így is jelentős, és három ember vált átmenetileg hajléktalanná - jelentették a helyi hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.