Inkább a jó borok

Paul McCartney már nem füvezik

Paul McCartney közölte, hogy hosszú évek után felhagyott a marihuána szívásával és manapság inkább a jó borokat vagy egy finom Margarita-koktélt részesít előnyben.

2015.05.31 20:19MTI

Az egykori Beatles-tag a Daily Mirror brit bulvárlapnak elmondta, hogy nem akar rossz példával szolgálni gyermekeinek és unokáinak azzal, hogy füvezik. Döntését szülőként hozta meg.

Az utolsó füves cigit régen szívta el - tette hozzá. Paul McCartney közismert volt arról, hogy régóta füvezik, 1980-ban 10 napot börtönben is töltött, amikor megpróbált nagymennyiségű kábítószert bevinni Japánba.

A 72 éves rocklegenda, aki régóta vegetáriánus és egészséges életmódot folytat, mai is rendszeresen fellép koncerteken világszerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.