Harapófogóval csonkította meg az áldozatait

A vádlott bűnös: fogakat húzgált szex közben

Megszállottan rajong a fogatlan nőkért egy férfi, és ha másképp nem talált ilyet, hát maga gondoskodott a foghúzásról: egy harapófogóval, a megkérdezésük nélkül rántotta ki a vele épp szexelő nők fogát.

2015.05.06 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Keerati

Philip Lyle Hansen két dolgot szeret egy nőben: ha bőségesen van mit fogni rajta, ellenben hiányos a fogsora. Bár az elsőt nem tudja befolyásolni, legalábbis hosszabb időre lenne szükség, hogy egy vékonyabb alkatú nőt átformáljon, a fogproblémát maga szerette volna megoldani, csak erről nem szólt az áldozatainak. Így történhetett meg, hogy majdnem egytucatnyi nőt csonkított meg, miközben ők épp elmerültek a kéjes gyönyörben, amit a szex okozott. Az új-zélandi Wellington ügyészsége tíz különböző esetért indított eljárást ellene, melyeket 1988 és 2011 között követett el, ebből öt rendbeli testi sértésért és egy rendbeli zaklatásért, a másik négy vádpont alól - köztük egy nemi erőszakból - felmentették.

Az 56 éves vádlott számítógépén a nyomozók több mint 600 keresést találtak, melyek a fogászattal és különösképp a foghúzással voltak kapcsolatosak, de rengeteg alkalommal böngészett a férfi az úgynevezett "fat gummy ladies" kifejezésre is, amely a kövér, fogatlan nők iránti vonzalmat jelenti. Az áldozatok által elmondott történetekből kirajzolódó kép egyenesen horrorisztikusnak hatott - fogalmaztak az ügyészek.

Az egyik nő elmesélte, hogy épp szexeltek, amikor a férfi váratlanul előkapott valahonnan az ágy közeléből egy harapófogót, a következő pillanatban pedig a nő már csak a foga reccsenését hallotta. Ugyanez a nő egy éjjel arra ébredt, hogy egy ronggyal kipeckelte a száját és megpróbálta kihúzni a fogát. Egy másik sértett elmesélte, hogy egy kocsi hátsó ülésén kezdtek szexelni, neki hat fogát húzta ki a férfi, ráadásul mindenfajta érzéstelenítés nélkül.

Hansen rendszerint az interneten cserkészte be a későbbi áldozatait, időnként egyszerre többel is tartotta a kapcsolatot, mielőtt személyesen találkozott volna velük. Az esküdtszék - 9 férfi és 3 nő - mintegy öt órán keresztül tanácskozott, míg meghozták az ítéletüket és a 10 vádpontból 6-ban bűnösnek mondták ki. A büntetésének kiszabására június 19-én kerül sor - adta hírül a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.