Pucéran kapták el a rendőrök az őrült férfit

Fával szexelt, mert azt hitte, ő az Isten

Anyaszült meztelenül kapták el a rendőrök a férfit, aki egy közterületen rontott neki egy fának és párzó mozdulatokat kezdett végezni - közvetlen azután, hogy azt kiabálta: ő az Isten.

2015.04.17 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/anankkml (Képünk illusztráció!)

Üvöltve rohant végig egy Melbourne környéki területen az anyaszült meztelen férfi, miközben azt ordította, hogy ő az Isten, majd elkapott egy fát és párzó mozdulatokba kezdett. A floridai férfi kétszer lerázta magáról az elektromos sokkolót is, amellyel a rendőrök próbálták őt ártalmatlanná tenni, és az egyik rendőrt a jelvényével próbálta leszúrni, miközben szaladgált előttük. Most nemcsak a garázdaságért és a közszeméremsértésért kell felelnie, hanem

kábítószerfogyasztásért is, mert mint kiderült, viselkedését egy új szintetikus drog váltotta ki. A 41 éves Kenneth Crowder a szemtanúk szerint a hajsza kezdetekor még egy farmert és egy pólót viselt, később szabadult meg a ruháitól. Előbb odament az épp arrafelé járőröző rendőrhöz és "agresszív módon" bemutatkozott neki, mondván, ő Isten, aztán könnyedén lerázta magáról a tasert, amivel a rendőr megpróbálta lecsillapítani. A tiszt másodszor is megpróbálta sokkolni, de Crowdernek meg se kottyant, helyette ököllel ütött a rendőr arcába és dulakodni kezdtek, ekkor akarta a kontrollját vesztett férfi leszúrni a rendőrt a jelvényével.

Hogy mikor vetkőzött meztelenre, az nem világos, de a rendőrségi közlemény szerint Crowder pucéran szaladgált és elfogásakor már nem viselt ruhát. A labortesztek szerint a férfi az eset előtt flakkát fogyasztott, ami a fürdősó-alapú kábítószerek egyik új változata, amióta a fürdősót betiltották. Az erős amfetamin-tartalmú szert több módon is fogyasztják a drogfüggők, a szakértők szerint az egyik fő jellemzője, hogy erőszakos viselkedést és hallucinációkat vált ki. Az egyik szemtanú elmondta, hogy Crowder úgy tűnt, mintha emberfeletti ereje lenne, úgy küzdött a rendőrrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.