"Csak úgy eszébe jutott"

Meglepetést akart, sikerült: kutyás szexes videót küldött a barátnőjének

Meg akarta lepni a barátnőjét, de kissé túllőtt a célon a perverz férfi, mert nem szimpla szexjelenetet küldött a mobiltelefonjáról, hanem egy néhány másodperces videót, miközben a nő kölyökkutyájával szexelt.

2015.04.16 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Elmondása szerint csak "véletlenül" küldte el a kutyával felvett szexjelenetet a barátnőjének, David Buchanannak mégis bíróság előtt kell felelnie a tettéért, a fő gond ugyanis nem a videó elküldése, hanem maga az állatos szex volt, amire a felvétel már csak bizonyítékot jelentett a nyomozóknak. Az angliai Fairfordban élő 34 éves férfi a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát a március 7-i zaklatás miatt.

Az ügyész kérdésére elmondta, hogy egyedül volt otthon és épp pornófilmet nézett, amikor felötlött benne, hogy mi lenne, ha a kutyával csinálná. Nem sokat gondolkozott, elkapta a barátnőjével közösen nevelt 10 hónapos rodéziai ridgeback (afrikai oroszlánkutya) fajtájú kölyköt és fel is vette a fajtalankodást. Nem sokkal később a férfi barátnője a munkahelyén ülve nyitotta meg a mobiltelefonon kapott videót és elborzadva nézte a 29 másodperces klipet.

"Amikor letartóztatták a férfit, azt mondta, tudja, hogy helytelenül viselkedett és hülye volt" - fogalmazott Keith Ballinger ügyész a bíróságon. Buchanan neve most bekerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába, valamint 12 hét börtönre ítélték, két évre felfüggesztve. Részt kell vennie egy 50 napos rehabilitáción, és összesen 165 font költségtérítést kell fizetnie a bíróságnak - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.