Kirúzsozta és hosszú parókát tett a bábra

Holtan találták, miután egy madárijesztővel szexelt

Napok óta halott volt a pásztor, aki a környékbeliek szerint mindig is magányosan élt, ám megtalálta magának a szórakozást: egy madárijesztőt öltöztetett fel, azzal játszadozott a halála előtt is.

2015.04.03 18:01ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden (Képünk illusztráció!)

Holtan találták az otthonában a férfit, miután egy madárijesztővel szexelt - a bábut szépen felöltöztette, kirúzsozta a "száját" és egy hosszú parókát is adott rá, meg egy felcsatolható szexuális játékszert. A kelet-argentin San Jose de Balcare-ben élt Jose Alberto holttestét a rendőrök fedezték fel, miután a szomszédok értesítésére behatoltak a zárt lakásba. Az 58 éves pásztor akkor már napok óta halott volt, a szomszédok a rothadás szagára lettek figyelmesek, ezért hívták a rendőröket.

A férfi az ágyán feküdt, és ott volt mellette a nőnek öltöztetett madárijesztő, csupán a felcsatolható műpénisz hatott furán rajta. Rodolfo Moure, az ügyészség szóvivője elmondta, hogy eleinte azt hitték, két holttest hever ott, de aztán közelebb lépve már látták, hogy az egyik test valójában egy báb. "Ott feküdt a halott mellett és egy 15 centis műpénisz volt rácsatolva. Nem találtunk erőszakra utaló jeleket, így jelenleg azt kell feltételeznünk, hogy a férfi a madárijesztővel folytatott szex közben halt meg" - magyarázta a szóvivő.

Most a boncolás eredményét várják, talán az némileg többet elárul a férfi haláláról, akit egyébként a szomszédok úgy ismertek, mint magányos embert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.