"Valaki beleesett egy gödörbe!"

Fejre állított madárijesztőhöz vonult ki a rendőrség

Villámgyorsan a helyszínre siettek a rendőrök és a mentőegységek, amikor egy gödörbe esett emberről kaptak bejelentést - ám kiérkezve kiderült, hogy csak egy madárijesztőről van szó.

2013.10.11 10:37ma.hu

Cserbenhagyta a humorérzék az oxford körzetében lévő Little Bourton település ügyeletes rendőreit, miután hanyatt-homok rohantak egy gödörbe fejjel lefelé belezuhant férfihoz. A helyszínre érve ugyanis kiderült, hogy az "áldozat" valójában nem más, mint egy jótékonysági madárijesztő-verseny egyik "résztvevője", amit a tréfás kedvű Sam Harrison alkotott. A 60 éves gazda egyike volt annak a 14 földesúrnak, akik azért készítettek mindenféle szokatlan madárijesztőt, hogy így szerezzenek pénzt a rákos betegek gyógyítására - adta hírül a Metro című brit lap.



A figura valójában nem volt más, mint egy hatalmas vakondlyukból kiálló kitömött nadrágszár, a tetején egy pár cipővel, és tényleg úgy néz ki, mintha valaki fejjel lefelé zuhant volna egy gödörbe. Azt azonban nem tudni, ki és miért tett bejelentést a rendőrségen, mikor nyilvánvaló volt, hogy az alkotás is része a körülötte álló többi műremeknek. A szabadtéri kiállítás egyébként egy kocsma közvetlen szomszédságában látható, a rendőrség viszont azt nem tudta megerősíteni, hogy a bejelentő vajon a telefonhívást megelőzően járt-e a kocsma belsejében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.