Csak súrolta az anya hasában lévő babát a golyó

Hason lőtték a várandós nőt, a magzat egészségesen született meg

Lövöldözésbe keveredett egy terhessége utolsó szakaszában járó nő, a golyó a hasa alsó részén hatolt be, ami egyben azt is jelentette, hogy a magzat élete is veszélybe került, de szerencséje volt.

2015.05.06 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Nem sokon múlott a születés előtt álló magzat élete, miután várandós édesanyja és az apja egy utcai lövöldözésbe keveredett. A kaliforniai Bakersfieldben kedden délután 4 óra előtt alakult ki az incidens, amikor a 8,5 hónapos terhességében járó Adrianna Bravóra és férjére három, a 20-as éveik közepén járó latin-amerikai fiatal támadt rá egy 4 ajtós szürke Hondából. A támadók egyikénél a szemtanúk szerint pisztoly volt, a hátsó ablakon kinyúlva lőtt rá a házaspárra, a nőnek a hasa alsó részét érte a golyó, és bár a magzatot is súrolta a lövedék, nem okozott olyan fokú sérülést, ami bármelyikük életét veszélyeztette volna.

Egy közelben lévő tanú villámgyorsan reagált és az autójával a legközelebbi kórházba rohant a sérültekkel, ahol a babát császármetszéssel kiemelték. A nemét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. Az anya stabil, nem életveszélyes sérülésekkel fekszik a kórházban, férje viszont több lövést is elszenvedett, amelyek a törzsét érték, ő jelenleg is kritikus állapotban van - számolt be a NY Daily News. A rendőrség keresi az elkövetőket, akiknek az indítékával kapcsolatban is még csak a nyomozás szakaszában tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.