Börtönbe került a kegyetlen anya

Tűzhelyen égette meg a gyereke csuklóját, mert az iPaddel játszott

Egy gyermekorvos vette észre a 7 éves kisfiú csuklóján és alkarján az égési sebeket, melyekről gyorsan kiderült, hogy a gyermek anyja okozta, ráadásul szándékosan, büntetés gyanánt.

2015.04.24 20:00ma.hu
Illusztráció: freedigitalphotos/ma.hu

Büntetésből égette meg a tűzhelyen a 7 éves fia kezét egy floridai nő, a rendőrség szerint azért, mert hiába szólt rá a gyermekre, hogy hagyja abba a játékot az iPaden, a kisfiú nem fogadott szót. A 31 éves Angelina Garciát a Broward megyei rendőrök egy hónapig tartó vizsgálat után szerdán tartóztatták le Pembroke Parkban. A nyomozás szerint a bántalmazás március 8-án történt.

A nő állítólag szólt a gyermeknek, hogy ha nem fejezi be a játékot, akkor meg fogja égetni a kezét, de a fenyegetés hatástalannak bizonyult, ezért a szavakat rövidesen tett követte: Garcia megragadta a fiúcska kezét és odanyomta a forró tűzhelyhez. "Ez túlmutat a testi fenyítésen" - áll a letartóztatási jelentésben. A bántalmazást egy orvos jelentette, aki március 13-án észrevette a kisfiú bal csuklóján és alkarján a három égési sebet.

Garciát gyermekbántalmazással vádolják és 10 ezer dolláros óvadékot szabtak ki rá, a gyermeket egyelőre a rokonainál helyezték el. Az anya nem léphet kapcsolatba a fiával - jelentette a Sun-Sentinel című amerikai lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.