A büdös széklet miatt szúrt a feleség

Büdös maradt a vécé, majdnem belehalt a férj

Kis híján belehalt a férj abba, hogy túl büdöset csinált a vécében, de nem neki volt baja a szaggal, hanem a feleségének, aki mérgében egy késsel rontott rá a férjére és majdnem meg is ölte őt.

2015.04.15 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Gyilkossági kísérlet vádjával vette őrizetbe a japán rendőrség a 29 éves Emi Marniyát, miután ő egy késsel támadt rá a férjére. Az asszony azon húzta fel magát, hogy miután férje elvégezte a dolgát, a vécében elviselhetetlen büdös maradt. Haragját tovább szította, hogy a 34 éves férfi megpróbált segíteni a 3 éves kisfiuknak a vécézésben, de nem mosott előtte kezet, és ez épp elég volt neki ahhoz, hogy kést ragadjon és leszúrja a férjét.

A japán média a férfi sérüléseiről és jelenlegi állapotáról nem számolt be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.