Hazudott a fiú az eltűnt húsokról

Leszúrta a fiát, mert megette a húst

Néhány szelet húson veszett össze a nő a fiával, aminek a vége késelés lett. A fiú nem mondott igazat arról, hogy ő ette-e meg a másnapra előkészített ételt.

2015.01.13 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Mister GC

A karajszeletek váltották ki a késelésbe torkolló családi drámát, bár szerencsére néhány szúrt sebet leszámítva nem történt komoly tragédia. Az ohiói Yolande Veasley azon húzta fel magát, hogy fia hazudott a nyomtalanul eltűnt húsokkal kapcsolatban. Az 57 éves nőre alighanem börtönbüntetést fog kérni az ügyészség a hétvégi támadás után, amelyben egy 15 éves tinédzser sérült meg.

A támadó nővére szerint a család előző este megvacsorázott, de négy szelet rántott húst becsomagoltak, hogy eltegyék későbbre. Amikor másnap felkeltek, már csak egy szelet volt ott, és állítólag a fiú - akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra - nem mondott igazat, amikor anyja felelősségre vonta. Ez váltotta ki a gyilkos dühöt a nőből, és nekiállt késsel dobálni a kamaszt. A fiúnak sikerült elszaladnia, bár számos sérülést szerzett: nemcsak az arcán, de a kezén is szúrt és vágott sebek vannak, amiket a kórházban össze kellett varrni - jelentette a WHIO című internetes portál.

A házba érkező rendőrök megtalálták a mosogatóban a tini által mondott méretű kést, rajta rászáradt vérfoltokkal, a konyhapulton pedig egy törülközőt láttak, ami szintén úszott a vérben. A nő azt mondta, azután támadta meg a fiát a késsel, miután a fia leütötte őt. Fia vallomása szerint ugyanakkor Veasley részeg volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.