Pingsan

Négy kisiskolást késelt halálra az utcán

Kínában időről időre megjelennek hírek hasonló iskolai, óvodai ámokfutásokról, amelyek mögött gyakran személyes sérelmek vagy mentális problémák húzódnak meg.

2014.09.26 07:12MTI

Négy általános iskolás gyerek halt bele egy késelő férfi utcai támadásába a dél-kínai Kuanghsziban, hárman a helyszínen meghaltak, negyedik társuk a közeli kórházban vesztette életét - jelentette a kínai média pénteken.

Az eset helyi idő szerint a kora reggeli órákban történt Pingsan településen, amikor a gyerekek a Kupu általános iskolába tartottak. A támadó elmenekült a helyszínről, kilétéről, esetleges indítékáról nem közöltek részleteket.

Kínában időről időre megjelennek hírek hasonló iskolai, óvodai ámokfutásokról, amelyek mögött gyakran személyes sérelmek vagy mentális problémák húzódnak meg.

Legutóbb szeptember elején kilenc embert késelt meg egy ámokfutó a közép-kínai Hupej tartomány általános iskolájában, hárman meghaltak, hatan sérülésekkel kerültek kórházba. A tettes a támadás után magával is végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.