Vacsorának szánták a rágcsálót

Hihetetlen: kebelbarát lett a kígyó és az egér

Egy egér és egy kígyó az internet egyik új sztárpárja, és nem véletlenül: a kis rágcsálót eredetileg azért dobták a terráriumba, hogy a vacsorája legyen a kígyónak, ám valami egészen döbbenetes dolog történt helyette.

2015.04.15 08:00ma.hu
Fotó: Twitter/Zoey_Michele_

Már több mint 50 ezren osztották tovább azt a néhány fotót, amelyet egy felhasználó a Twitteren tett közzé a nagynénjénél "lakó" pitonról és a vacsorájának szánt egérről. Amint azt a Texasban élő Zoey Michele írja, a kis rágcsálót azért vette a nagynénje az állatkereskedésben, hogy táplálékul szolgáljon a pitonnak, ám az nem nyelte le a fehér lényt, hanem barátjává fogadta. A kisegér kedden már a 6. napját töltötte a kígyóval összezárva, de még mindig él, sőt, gyakran összegömbölyödve együtt is alszanak - írta Zoey.

A legtöbb felhasználót a fotók ámulatba ejtették, volt, aki azt írta, ilyen sztorik csak a Disney-mesékben történnek, mások viszont úgy vélik, ennek "így vagy úgy", de nem lesz jó vége...

Fotó: Twitter/Zoey_Michele_


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.