Nem akar elszürkülni az énekesnő

Dér Heni: "inkább legyek megosztó, mint aranyos"

Dér Heni első szólóalbuma egy új korszak kezdete, bár ami az egyéniségét illeti, abban nem sokat változtatott azóta, amióta külön utakra lépett a Sugarloaftól. Az ott tanultakat viszont nem felejti.

2015.04.12 10:00ma.hu
Fotó: YouTube/Sztárportré

Dér Heni első szólóalbuma egy új korszak kezdete. Az énekesnő azt mondja, jobb megosztónak, mint mindig aranyosnak és kedvesnek lenni, még akkor is, ha ezt nem így érezzük.

"Soha nem felejtem el, ezt még a sugarloafos Tóth Szabi mondta, akivel 9 éven keresztül dolgoztam: Csinálhatsz bármit, énekelhetsz nagyon jól, lehet mély mondanivalód, polgárpukkasztó, vagy bármi lehetsz, de azt úgy csináld, hogy ne mondják rád azt, hogy „olyan aranyos” vagy. Nem értettem, hogy ezt miért mondja. Nem ez a lényeg? Azt mondta, hogy egyáltalán nem. Nagyon utáljanak, vagy nagyon szeressenek, akkor fognak figyelni rád, egyébként semmit nem csináltál, csak úgy vagy. Annak meg mi értelme?

Ezen elgondolkoztam, és azt mondtam, hogy ebben van valami. Nyilván nem ennyire radikálisan élem ezt meg, de volt egy olyan fordulópont az életemben, amikor rájöttem, hogy nincs értelme mindenkinek megfelelni. Onnantól kezdve egyszer csak elfogadtak olyannak, amilyen vagyok - a családom, a szüleim, a barátaim, ismerőseim, rokonaim."

Heni azt mondja, a Sugarloaf zenekarban a 9 közös év alatt rengeteget tanult, és mivel ott egy zenekar frontasszonya volt, most is fontos volt neki, hogy saját zenekara legyen. Így most már nemcsak szólóban és két táncosával, hanem egy akusztikus formációval is járja az országot.

Az interjúból további érdekességeket tudhatnak meg Heniről és a szólókarrierjéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.