Pótmama lett a csinos énekesnő

Dér Heni: "Boldogabb vagyok, mint valaha!" + Fotók!

Bár az Eurovíziós versenyre nem sikerült kijutnia, Dér Heni úgy érzi, nincs oka a panaszra. Nemcsak szakmailag mondhatja magát kiegyensúlyozottnak és boldognak, de a magánéletében is régóta sínen van.

Dér Heni hármas ünnepet ült kedvesével Siklóson képgaléria

2014.03.05 13:33ma.hu

A csinos énekesnő azt mondja, nemcsak a karrierjében, de a magánéletében is minden oka megvan rá, hogy kiegyensúlyozottnak és boldognak érezze magát. Párjával, a volt NB1-es focistával, Vincze Gáborral immár két éve alkotnak egy párt, az ünneplésnek pedig jó apropót adott a nemrégiben volt Valentin nap is, így Dér Heniék megragadták az alkalmat és egy hétvége erejéig csak egymásra figyeltek.

"Két éve egy televíziós műsor felvételén ismerkedtem meg Gáborral, aki bátyja, Ottó helyett ugrott be az egyik csapat élére a gyermekvetélkedőbe. Én a másik csapat kapitánya voltam" - emlékszik Heni. Persze azért nem volt az mindjárt szerelem első látásra, mert a versenyt hiába nyerte meg Gábor a csapatával, Heni szívéért még sokáig kellett küzdenie. Végül kitartása meghozta az eredményt, az énekesnő lassan, de biztosan beleszeretett az állhatatos ifjúba.

A férfi tízéves kislányával, Lizivel is sikerült nagyon gyorsan összebarátkozni, a kamaszkorba lépő lány és pótmamája szívesen járnak együtt kirándulni, kapcsolatuk inkább barátnőinek mondható. Mégis erre a hétvégére Lizit a rokonokra bízták, hogy végre igazán kettesben lehessenek, és erre a Hotel Castello kiváló helyszínnek bizonyult.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

Sokszor van, hogy az ünnepeinket nem tudjuk a napján tartani, mert Heni annyira elfoglalt a stúdiómunkák és a fellépések miatt. Most is úgy tudtunk egy kicsit elvonulni a világtól, hogy Heni hét elején a pécsi és a környékbeli rádiókat járta végig, és így össze tudtuk kötni a kellemeset a hasznossal" – nevet Gábor. Ráadásul az évfordulójuk és a szerelmesek napja mellett még egy ok volt a pihenésre: Heni A Dal fáradalmai után meg is érdemelt egy kis kényeztetést.

A siklósi napok annyira nyugodtan teltek, hogy Heni még azt is elfelejtette, hogy az orosz szaunában több mint 15 percet töltött. „Imádom a szauna szeánszokat. Az illatok elragadtak. A szaunamester is fantasztikus volt" – mondja Heni, aki itt próbálta ki először a hagyományos módon, fával felfűtött orosz szaunát. „Érdekes, és biztos, hogy a fatüzelés miatt nem éreztem, hogy már mennyi időt töltöttünk benn. Büszke voltam magunkra, hogy ilyen kemények vagyunk” – kacsintott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.