Kakaópartin ajándékoztak a sztárok

Vastag Csaba és Dér Heni is újra gyerekké változott

Angyalnak készültek, de végül igazi gyereknek érezhették magukat a sztárok, amikor egy karácsonyi kakaópartin átadták az ajándékukat a gyerekeknek, akiknek ezzel feledhetetlen élményt szereztek.

2014.12.25 20:00ma.hu

„Legyél Te is MoM Sport Angyal!” szlogennel kezdeményezett karácsonyi jótékonysági felhívást a budai sportközpont, amelynek keretében állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek karácsonyát tették szebbé azokkal az ajándékokkal, amelyekre igazán vágytak. A gyerekek levélben írták meg vagy rajzolták le kívánságaikat, amelyeket a közösségi oldalról választhattak ki a segíteni akarók. Ezeknek egy részét ismert sportolók és sztárok is teljesítették.

Vastag Csaba újra gyereknek érezte magát, olyan átszellemült arccal játszott a nyolc éves Brendonnal a távirányítós autóval, ami ígéretéhez híven tényleg nagyon menő lett! "Gyerekkoromban én is rajongtam az ilyen autókért, így Brendon nekem is örömet szerzett a kívánságával" – mondta nevetve az énekes, aki ezek után felidézte Szolnoki Péterrel, amikor gyerekkorukban olyan „távirányítós” autójuk volt, amely után egy méterrel, zsinórral a kezükben, egy gombot nyomva rohangáltak.

Szolnoki Péter és Török Tamás sem érkeztek üres kézzel, hiszen ők a tíz éves Zolika kívánságát teljesítették, aki egy kapuskesztyűt kért. Ráadásként meglepték őt egy aznap megjelent még „ropogós” Bon-Bon könyvvel és egy Bon-Bon válogatás CD-vel is. Bogár János WBPF Sportmodel világbajnok valóban könnyet csalt a 4 éves Martina szemébe, aki annyira megilletődött a hatalmas csomag láttán, hogy sírva a nővére karjaiba rohant. Utána persze megnyugodott, és elmélyülten játszott a Janitól kapott Barbie babával és gyerekkonyhával.

Vastag Csaba a Bon-Bon két tagjával (Fotó: MOM)

Regős Lili Fitmodel világbajnok egy fejhallgatóval lepte meg a 14 éves Gyulát, aki nemcsak az ajándéknak örült, hanem nagyon büszkén feszített egy olyan szép lány mellett, mint Lili. Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary 2014 győztese királynőhöz méltóan két különböző One Direction feliratú pólót is csináltatott a 13 éves Anitának, aki nem tudott eljönni az ünnepségre, de a testvére örömmel átvette a kért ajándékot.

Dér Heni kicsit késve, de annál viccesebb hangulatban érkezett: a 14 éves Regina mellé állva először azt mondta, egy Barbie babát hozott neki, de a lány döbbent és csalódott arcát látva azonnal megnyugtatta, hogy a kért focilabdát és ráadásként Heni most megjelent, Retro című CD-jét rejti a hatalmas ajándékzacskó, amelyet ráadásul Heni sógora és sógornője, az egykori válogatott labdarúgó, Vincze Ottó és a kézilabda-válogatott Görbicz Anita, valamint Heni vőlegénye, a szintén focista Vincze Gábor is aláírt.

"Én is megijedtem volna, hogy Barbie babát kapok. Soha nem voltam én sem babázós típus, ezért is tetszett meg Regina kérése, már akkor azt gondoltam, biztosan nagyon vagány lány, és nem kellett csalódnom!" – nevetett Heni, aki Szolnoki Petiék „választottjának”, a tíz éves Zolikának elénekelte a Boldog szülinapot! dalt, amikor kiderült, hogy a kisfiúnak aznap volt a születésnapja.

A karácsonyi kakaópartin természetesen nemcsak a szerencsés „kiválasztottak”, hanem a többi megajándékozott gyerek is részt vett. A közös játék, kakaóivás és a sütemény, szendvicsevészet még sokáig tartott volna, de a gyerekek azonnal hajlandóak voltak ajándékaikat félretenni kicsit, amikor a MoM Sport Angyal szervezői felajánlották, hogy kívánság szerint úszhatnak és korcsolyázhatnak a MoM Sport uszodájában és korcsolyapályáján, így a kicsiknek valóban feledhetetlen élményben lehetett részük idén is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.