Idén is újraélesztést tanít az X-Faktor sztárja

Életmentésre készül Vastag Csaba

Már tavaly is örömmel csatlakozott a Szívünk Napja programhoz, idén pedig újra a jó ügy mellé állt Vastag Csaba, aki az egészségnapon az újraélesztés technikáját fogja tanítani a rajongóknak.

2014.09.26 10:14ma.hu
Fotó: DMD

Vastag Csaba idén is csatlakozott a Szívünk Napja elnevezésű egészségprogramhoz, és ahogy tavaly, idén sem csak a szórakoztatást vállalta magára. Persze most is láthatják rajongói a színpadon, de miután mindenkit elkápráztatott a hangjával, továbbra is a színpadon marad, hogy bemutassa az újraélesztés technikáját.

Nem egyedül teszi ezt, hiszen lesznek segítői Győrfi Pál és Dr. Horváth Anikó személyében, akik a közönséggel együtt gyakorolják és gyakoroltatják a helyes lélegeztetést és a mellkasnyomást szeptember 28-án a Városligetben.

Vastag Csaba elárulta, hogy sokakhoz hasonlóan ő is attól tart, hogy ha a beteget megmozdítja, akkor többet árt vele, mint használ. Azonban mint hangsúlyozta, attól rosszabbat tenni nem tudunk, mintha nem segítünk. Ezért mindenkit így buzdít: „Tanulja meg a helyes újraélesztés technikáját, hogy a bajbajutott embertársaink ne maradjanak segítség nélkül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.