Börtönbe kerülhet a részeg tini

Horror: leharapta egy élő hörcsög fejét - vigyázat, iszonyat keltő tartalom!

Azonnal kivették az iskolából az állatkínzó tinédzsert, aki akár börtönbüntetést is kaphat.

2015.04.04 12:28ma.hu

Az amerikai egyetemeken hagyomány, hogy a tavaszai szünetet a diákok közösen töltik el – általában Floridában – rengeteget bulizva. Az ilyen események ritkán múlnak el incidens nélkül, az idei évben egy 18 éves fiú egyetemi tanulmányaiba került a partizás.

A University of Mississippi tanulója, Brady Eaves egy túl jól sikerült buli során ugyanis leharapta egy élő hörcsög fejét. Csoporttársai az esetet természetesen videóra vették, ami felkerült az internetre, és ahogy az lenni szokott, olyan szenzáció lett belőle, amire a felvétel során még senki nem számított.

Állítólag a gyerekek a horrorisztikus cselekedet előtt vodkával itatták le az állatot és ketrecét marihuána füstjével töltötték tele. Ezek után „végezte ki” Eaves a szerencsétlen rágcsálót.

Az eset pikantériája, hogy a fiú nevelőapja jól ismert személyiség, John Arthur Eaves Jr 2007-ben indult az állam kormányzói székéért, azóta pedig sikeres sztárügyvédként tevékenykedik. Az ifjú Brady egy jó nevű magániskola éltanulójaként került be az egyetemre, kiváló sportoló és nagy állatbarát hírében áll. Nos, legutóbbi tettével ezt nem bizonyította.

Miután a sajtó is cikkezni kezdett az esetről, a fiút szülei kivették az egyetemről, aminek Phi Delta Theta diákszervezete azonnal ki is rúgta tagjai körül Bradyt.

A megpróbáltatások nem feltétlenül értek véget, a fiú állatkínzásért akár öt év börtönt és 5000 dolláros bírságot is kaphat.

Figyelem megrázó felvétel. Csak erős idegzetűek kattintsanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.