A hajléktalan bosszúja

Nem engedték koldulni, ezért leharapta a tulaj ujját

Nem hagyott nyugtot az étterem vendégeinek az utcán élő koldus, ezért a tulajdonos rászólt, hogy menjen máshová kéregetni - a következő pillanatban meg már nem volt meg az ujja vége.

2015.03.23 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nongpimmy

Zaklatta a vendégeket és az egyiküknek ellopta az italát is a koldus, aki már jó ideje megkeserítette az étteremtulajdonos életét, ezért a 72 éves férfi felszólította a hajléktalant, hogy keressen magának másik helyet. "Állandóan azt mondogatta az embereknek, hogy adj pénzt, adj pénzt, nagyon agresszívan az arcukba mászva" - magyarázta Clabe Hartley. Ezért aztán úgy döntött, távozásra kéri a nála magasabb kéregetőt.

Ekkor szabadult el a pokol: a 31 éves Jonathan Lemon a szemtanúk beszámolója szerint többször ököllel ütött Hartley arcába, aztán a földre kerültek és ott folytatódott a küzdelem. A viaskodásnak Lemon egy határozott harapással vetett véget: az étteremtulajdonos bal kezének gyűrűsujját rövidítette meg egy perccel. Ezután megpróbált elmenekülni, de három járókelő utána szaladt és lefogták, míg a rendőrök megérkeztek - számolt be a NY Daily News.

Hartleynek csak pár másodperccel később tűnt fel, hogy ömlik a vér a kezéből, ezért rögtön kórházba sietett, ahol 40 öltéssel hozták helyre a csonkítást - a leharapott darabot már nem tudták visszavarrni az orvosok. A megtámadott férfi azt mondta, ez volt élete legfélelmetesebb eseménye. "Megharapni valakit egészen állati cselekedet. Az emberek nem csinálnak ilyesmit!" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.