Vörös lett a Vörös-tenger

Cápa végzett egy német turistával Egyiptomban - először leharapta a lábát

A férfi egy üdülőnél úszott a vízben, amikor a cápa rátámadt, és térd felett leharapta az egyik lábát.

2015.03.22 14:17MTI
freedigitalphotos.net/adam

Cápa támadt egy német turistára a Vörös-tengerben Egyiptom déli részén. Az 52 éves férfi belehalt sérüléseibe - jelentette az egyiptomi sajtó vasárnap.

A baleset szombaton történt a délkeleti partvidéken. A jelentések szerint a férfi Marsza Alam város egyik üdülőjéhez közel úszott, amikor a cápa rátámadt, és térd felett leharapta az egyik lábát. A kairói német nagykövetség értesült a halálesetről, közelebbi információkkal azonban egyelőre nem tudott szolgálni.

A vörös-tengeri üdülőközpontok a világ legkedveltebb búvárparadicsomai közé tartoznak. A mostanihoz hasonló cápatámadások legutóbb 2010-ben történtek, akkor egy légzőcsővel búvárkodó 70 éves német nő vesztette életét, három orosz turista pedig sebesüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.