Elégedetlen volt a házassággal a nő

Belevizelt a teába - egy év után bukott le a bosszúszomjas feleség

Tetten érték a bosszúszomjas feleséget, aki annyira elégedetlen volt, hogy bosszúból belevizelt a férjének szánt teába - utóbb beismerte, hogy egy éven keresztül minden nap ezt tette.

2015.04.02 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tungphoto

Nem tudni, ki lepődött meg jobban: a konyhába lépő anyós, vagy az ifjú feleség, aki épp a teáskanna fölé guggolt és... nos, nem épp teát eresztett az edénybe. A 30 éves Rekha Nagvanshi egy elrendezett házasság révén lett a 34 éves Deepak Nagvanshi felesége, de nem érezte boldognak magát, ezért vissza akart költözni a szüleihez, de engedett a rábeszélésnek és inkább a férjével maradt. Csakhogy az elkeseredettség odáig vezette, hogy bosszúból minden nap a férje teájába vizelt, a lebukásakor már egy éve tette ezt.

Az indiai Madhja Prades államban élő nő néhány éve szinte menekülve távozott a férjével közös otthonából, egy barátnőjének, a 32 éves Alia Kohlinak panaszolta el, hogy úgy érzi magát a férje mellett, mint valami rabszolga, és elege lett. "Az elköltözése után a férje szinte könyörgött neki, hogy menjen vissza, legalább a négyéves lányuk kedvéért" - mesélte a nő barátnője. Rekha végül beleegyezett, hogy visszatér, de feltételeket szabott: Deepak nem követeli többé tőle a főzést és a mosogatást, viszont megmasszírozza a felesége lábát. A férfi elfogadta a feltételeket, ám az idős szülők rájöttek a férfi szempontjából megalázónak számító egyezségre és megpróbáltak véget vetni a furcsa helyzetnek.

"Rekha határozott gondolkodású asszony, aki szereti az önállóságot, és a gondolat, hogy a férje szülei diktáljanak neki, már túl sok volt. Szóval azt hiszem, ez volt az a pont, amikor úgy döntött, hogy bosszút áll, és ekkor kezdett belevizelni a teába" - mesélte az asszony barátnője. Anyósának, a 60 éves Surajnak szemet is szúrt, hogy Rekha megváltozott, de nem igazán tudta mire vélni a pálfordulást. "Mindig mosolygott és teával kínált, mi pedig elfogadtuk. De egy nap bementem a konyhába és láttam, hogy a kannába pisil" - idézte fel a gyomorforgató felfedezés pillanatát az anyós. Azonnal a rendőrségre ment, de ott megtudta, hogy eddig nem volt még csak hasonló esetük sem a nyomozóknak, így magánvádas eljárást indítottak menyük ellen.

"Nem lehet belevizelni valakinek a teájába egy éven keresztül és aztán megúszni a dolgot. Igazságot akarunk" - jelentette ki Suraj. Végül azért Rekha egyvalamit mégis elért: már a férje sem könyörög neki, hogy térjen vissza hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.