Egyszer minden repülő leszáll - valahogy

Nem vicc: Harrison Ford elmondja, hogyan kell lezuh... khm... repülni

A tapasztalt pilótaként ismert Harrison Ford egyelőre még lábadozik március 5-i repülőbalesete után, így joggal beszél majd a elmúlt évszázad repüléstörténetéről.

2015.03.22 22:30MTI

A repülés történetéről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford. A hetvenkét éves színész nemrég kétüléses repülőjével egy golfpályára zuhant, és súlyosan megsérült.

A National Geographic filmstúdió bejelentette, hogy Harrison Ford közreműködik az áprilisban mozikba kerülő Living in the Age of Airplanes című dokumentumfilm elkészítésében.

Az óriásvászonra készülő film, amelyet hét kontinens tizennyolc országának légterében forgattak, a repülés elmúlt évszázadának történetét meséli el. A produkciót április 8-án mutatják be a washingtoni Smithsonian Légiközlekedési és Űrkutatási Múzeumban, két nappal később pedig már forgalomba kerül az IMAX-filmszínházakban és más mozikban is.

A szenvedélyes és tapasztalt pilótaként ismert Harrison Ford egyelőre még lábadozik március 5-i balesete után. A filmsztár egy Los Angeles-i golfpályán hajtott végre kényszerleszállást kétüléses gépével, miután a második világháború idejéből való jármű motorja meghibásodott röviddel a felszállás után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.