Aggódik férjéért Calista Flockhart

Harrison Ford felesége bekeményített: "nem repülhetsz többet!"

Felzaklatta Harrison Ford csütörtöki repülőbalesete Calista Flockhartot, olyannyira, hogy állítólag a kórházban közölte férjével: soha többet nem ülhet repülőre. Hogy Ford szót fogad-e? Ki tudja...

Mémet csináltak Harrison Ford balesetéből >>> KATT a képekhez! képgaléria

2015.03.08 16:00ma.hu
Fotó: Wikipedia

Eddig se nézte jó szemmel, hogy férje túl sok időt tölt imádott repülői között, de Calista Flockhartnál most szakadt el végleg a cérna, amikor megtudta, hogy Harrison Fordot boka- és medencecsonttöréssel, valamint a fején számos vágással vitték kórházba, miután csütörtökön lezuhant az 1940-es repülőgépe egy golfpályán a Santa Monica-i repülőtér közelében. Az Ally McBeal című sorozat egykori főszereplőjét a Daily Mirror című lap értesülései szerint rendkívül feldúlta az eset, mert igaz, hogy a súlyos sérülések ellenére Ford állapota jónak mondható, mégis mindenki tisztában van vele, hogy akár rosszabbul is elsülhetett volna a baleset.

A 72 éves színész egyik meg nem nevezett barátja állítólag azt mondta a sajtónak, hogy mind a felesége, mind a gyermekei aggódnak Harrison Ford veszélyes hobbija miatt, noha tiszteletben tartják, hogy ez olyasvalami, amiért szenvedélyesen rajong. Persze most biztos, hogy egy darabig várnia kell, míg újra beülhet egy repülő pilótaülésébe, de a körülötte lévők titkon azt remélik, hogy nemcsak egy kis szünetet tart a repülésben, hanem akár örökre feladja azt. Ezek után nem csoda, ha az 50 éves Flockhart azzal várta a műtőből kitolt férjét, hogy kerek-perec kijelentette, nem akarja, hogy többet repülőt vezessen.

Ebben ráadásul partnere is akadt: Carrie Fisher, aki Harrison oldalán a Star Warsban Leia hercegnőt alakította, ugyancsak felszólította kollégáját, hogy hagyja abba a repülést. A most 58 éves híresség egy üzenetet küldött Fordnak, melyben azt írta: egy kis szünetet kellene tartani, egyúttal megkérdezte, legközelebb vezethet-e ő. Ford egyébként harmadszorra élte túl a kényszerleszállást, az előző két alkalommal viszont sértetlenül úszta meg - emlékeztetett a Mirror című lap. A mostani baleset okát szakértők vizsgálják, de ez akár egy évig is eltarthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.