Párját ritkítja

Itt a TILOS rádió történelmének legbrutálisabb adása

A TILOS rádió népzenei műsorának heavy metal külön kiadásában randalírozott Hörcher László.

2015.03.18 20:31ma.hu

Jó a humorérzéke a TILOS rádiónak. Hogy miért? Mert a TILOS rádió népzenei műsorának heavy metal külön kiadásában, Hörcher László gitártörő képzőművész randalírozott...

A műsort Keszthelyi Imre vezette, és egyetért azzal, hogy ez volt a TILOS rádió történelmének legbrutálisabb adása... A műsorban szó volt Hörcher mester gitártörő filmforgatásáról, a betiltott kiállításáról, és arról, hogy a brutális művész az intézményes rosszfiú szerepét tölti be a kortárs kultúrában.

"Némi barokkos túlzással a heavy metal is egy bizarr és brutális népzene, amit a metal head népségek fakasztanak" - kommentálta az esetet az extrém művész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.