Hörcher mester színre lépett

Hatalmas botrány egy kortárs megnyitón: a gitártörő Hörcher és Indián egymásnak ugrott

Hatalmas botrány tört ki a minap egy kortárs megnyitón egy belvárosi galériában, volt hajtépés és ereszd el a hajam!

2015.03.09 22:00ma.hu

Elképesztő hűhó tört ki a minap egy kortárs megnyitón egy belvárosi galériában! A balhé akkor robbant ki, amikor szóváltás alakult ki a milliókat megbotránkoztató médiasztár, Hörcher László és egykori cimborája, az Indián művésznévre hallgató, zenei körökben szintén ismert szakember között.

A harcban álló felek a megnyitón sűrű káromkodások közepette jól megkergették egymást, és hajszál híján össze is verekedtek. A galéria igazgatója mindazonáltal csak a gitártörő művészt tiltotta ki a rendezvényről.

Hörcher László elmondása szerint csak azért nem vert szét egy komplett dobfelszerelést a kirekesztő galéria és az őrjöngő haragosa ellen, mert nem a szponzora! „De vehetik ezt az érintettek akár bóknak is, csak a bűbájos gitárgyilkos ilyen diplomatikusan szokott udvarolni... De hát ez a legkevesebb! Bagatell!” – nyilatkozta.

Forrás: Hörcher László


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.