Sem a rendőröket, sem az ellenőröket nem kímélte

Letartóztatták a gitártörő Hörcher Lászlót

Bevitték a rendőrök Hörcher László brutális művészt, akit végül a legenyhébb büntetéssel el is engedtek, mert nem tudták tovább elviselni egyedi stílusát.

2014.12.29 17:50ma.hu
Hörcher László

Letartóztatták Hörcher László brutális művészt, miután bestiális stílusban küldött el melegebb éghajlatra BKK-ellenőröket - tájékoztatta lapunkat maga Hörcher mester, aki verbális jelleggel a világ minden borzalmát a nyakába varrta feltartóinak.

Természetesen az ellenőrök rendőrt hívtak, így Hörcher urat nemsokára szolgálati autóval beszállították az egyik rendőrkapitányságra, ahol a gitártörő piktor közel egy napig élvezte a hatóság vendégszeretetét.

De ugye senkit sem lep meg, hogy Hörcher László gúnyt űzött még a rendőrségből is? Ugyanis mialatt bevezették az őrsre, headbengelő stílusban, Sodom, és Slayer, valamint Akela és Moby Dick himnuszokat hörgött, amit az eljáró százados elég nehezen viselt, majd a rendőrségi cella falára szó szerint következőket írta:

"Itt járt véletlenül REX Hörcher, prolihisztor, humoráns
a 666-szoros Grammy díjas, udvarias tömeggyilkos...
"

Amiből persze hatalmas botrány is lett! És ez még csak a jéghegy csúcsa! Ugyanis a hivatalos jegyzőkönyv írásánál Hörcher László a következő szöveget diktálta be a kihallgatást végző rendőrnek:
ellene gonosz és gizda terror smasszerek,
ultra polpotista
ultra sztálinista
ultra maoista
ultra hitlerista
ultra rákosista
ultra kádárista
ultra pinochetista
ultra GPU
ultra NKVD
ultra Gestapó
ultra KGB
ultra Ku klux Klan
ultra AVH
ultra náci
ultra bolsevik
szadista, és aljas háborús bűncselekményt és terroragressziót hajtottak végre...

A gitártörő extrém pózolása és ripacskodása végül teljesen kiverte a biztosítékot, így a jegyzőkönyvező hadnagy több komolyságot követelve felszólította a művész urat, hogy amennyiben nem veszi komolyabban az eljárást, azonnal csattan kezén a bilincs.

De mivel Hörcher úr valójában egy úriember, vagy legalább is az égvilágon bármilyen szerepet el tud játszani, így mintha mi sem történt volna, készségesen együttműködött a hatóságokkal. Végül a rakoncátlan művész a rendőrség humorérzékének köszönhetően pénzbírsággal meg is úszta az egészet és hazaengedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.