Az életéért könyörgött a megvert férfi

Halálra verte az apa a pedofilt és videóra vette a "leckét"

Egy 11 éves lányt próbált megszerezni magának a pedofil, ám nem tűnt fel neki, hogy az interneten nem egy gyermekkel, hanem az apjával levelezik. A dühös apa agyonverte a pedofilt.

2015.03.10 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Pedofíliával vádolt meg, majd agyonvert egy férfit egy apa a brazíliai Goias államban, aki a 11 éves lánya nevében kezdett levelezni az interneten a későbbi áldozatával, így buktatta le a csábítót. A gyilkossággal végződött "leckét" ráadásul videóra is vette, amit az alábbi linken lehet megnézni - de csak a nagyon erős idegzetű olvasóknak ajánljuk a kattintást, nem véletlenül nem tesszük közzé a videót se.

Az áldozat három hónapon keresztül csábítgatta a 11 éves lányt, pontosabban a helyette írogató apát, anélkül, hogy tudta volna, hogy valójában kivel levelezik. A 23 éves pedofil arra akarta rávenni a "lányt", hogy legyen a szeretője. Az apa végül találkozót beszélt meg vele, és kegyetlen revansot vett a valójában soha be nem következett megrontásért.

A videón a már brutálisan összevert férfi azt motyogja, "soha többé, soha többé, soha többé", miközben bántalmazója kicsikarja belőle az ígéretet, hogy minden kapcsolatot megszakít a lánnyal. Ezután az apa azt mondja: "tanulni fogsz ebből a verésből", majd különféle jelzőkkel illette a meg nem nevezett áldozatát.

Ezután a kamera elfordult az áldozat arcáról és már csak a fájdalmas sikoltásait lehet hallani, aztán hirtelen vége szakad a felvételnek. A férfi holttestét három nappal később egy bokros területen találták meg - számolt be a LiveLeak videómegosztó.

A felvétel alig pár nappal azután került nyilvánosságra, hogy Észak-Kelet-Indiában hasonló módon végeztek egy börtönből frissen szabadult, korábban nemi erőszak miatt elítélt férfival: a börtönből alighogy kilépett, lerohanták őt a dühös emberek, elhurcolták és meglincselték. Az akciót sokan videóra vették vagy minimum lefényképezték, miközben az áldozat anyaszült meztelenül, összeverve állt a tömeg közepén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.