Amikor nincs betyárbecsület

A házába betörő rabló adta rendőrkézre a pedofil edzőt

A spanyol rendőrök letartóztattak egy pedofil futballedzőt, miután fülest kaptak - egy betörőtől.

2014.02.23 07:30ma.hu

Jaén városának rendőrei egy névtelen bejelentés alapján vonultak ki a belvárosban álló barna autóhoz, ami alatt egy csomagban három videokazettát találtak - valamint egy címet, ahol a felvételek tulajdonosa lakik.

„Az a szerencsétlenség jutott osztályrészemül, hogy birtokomba kerültek ezek a kazetták és kötelességemnek érzem, hogy átadjam, hogy örökre börtönbe zárjátok ezt a…” – állt az üzenetben, amit a tíz év körüli gyerekek ellen elkövetett erőszakot tartalmazó felvételekhez mellékeltek.

A pedofil edzőt sikeresen azonosították a felvételen és rövid úton letartóztatták, miután átkutatták lakását, illetve annak a teremfociklubnak a székházát, ahol dolgozott. A rendőrök négy áldozatot is megtaláltak, egyiküket – egy 16 éves fiút – tíz éves kora óta zaklatta a férfi.

A dolog érdekessége, hogy az edző korábban bejelentést tett, hogy házába betörtek és elvitték mindenét. Ezek alapján feltételezhető, hogy a rendőrséget maga a betörő értesítette, miután tüzetesebben átvizsgálta a zsákmányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.