Guinness rekordra pályázik az ukrán férfi

2,5 centisre nőtt a szempillája - állítólag evett "valamit"

Ha bebizonyosodik, hogy a férfi szempillái valódiak, akár tényleg bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe - de már annyira zavarja őt, hogy utána azonnal le akarja vágni.

2015.03.02 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/posterize

Már elege van a szinte valószerűtlenül hosszúra nőtt szempilláiból, de azért megvárja a Guinness Rekordok Könyvének hitelesítőjét, mielőtt levágná a kusza szálakat egy 58 éves ukrán férfi. A Kijevben élő Valerij Smaglij azt mondja, megváltoztatta az étrendjét, amelybe belekerült egy egyelőre titkolt összetevő is, és akkor kezdett el nagyon látványosan és gyorsan nőni a szempillája. Azt azonban nem hajlandó elárulni - legalábbis most még semmiképpen -, hogy pontosan mi is volt ez a bizonyos élelmiszer.

"Elkezdtem valamit enni, és észrevettem, hogy a szempilláim ezzel egyidejűleg egyre gyorsabban kezdtek nőni. Azon gondolkozom, üzletet csinálok belőle, szóval nem adom el a titkomat" - idézte a férfit a Mirror című internetes brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.