Túlélte a nő a szörnyű balesetet

Elütötte a vonat: nem hallotta, hogy jön

Hiába dudált a vonatvezető, hiába használta a fényjelzéseket, a nő annyira belefeledkezett a fülhallgatójában harsogó zenébe, hogy nem vette észre a közeledő szerelvényt.

2015.02.27 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/papaija2008 (Képünk illusztráció!)

Olyan hangosan szólt a fülébe dugott fülhallgatón át a zene, hogy a nő nem hallotta meg a közeledő vonatot. A vasúti átjárónál jól működött a fényjellző és a sorompó leengedését harangozás is kísérte, de a nő sem ezt, sem pedig a szerelvény vezetőjének tülkölését nem hallotta meg - jelentette az arizonai Phoenix rendőrsége. A két kocsiból álló szerelvény elütötte a figyelmetlen nőt, aki mégis csodával határos módon túlélte a balesetet, mert ahogy beesett a sínek közé, a vonat egyszerűen áthaladt fölötte. "Szerencsés nap ez a nő számára" - jegyezte meg Trent Crump rendőr.

A balesetet persze nem úszta meg sebek nélkül, jelenleg is súlyos sérülésekkel efkszik a kórházban, ahol a holmija közt metamfetamint is találtak. Ami a túlélésének okát illeti, sokat számított, hogy a vonatok sebességét azon a szakaszon 30 km/h-ra korlátozzák, de a szerelvényt még így sem lehetett időben megállítani - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.