Hazugsággal vádolják a vakmerő fiatalt

Átment fölötte a vonat és túlélte - vagy mégse?

Elég dermesztő látvány, ahogy a kamasz a sínek között ugrál, majd amikor közeledik egy gyorsvonat, hanyatt vágja magát és megvárja, míg a szerelvény átmegy fölötte. De vajon igazi a felvétel?

2014.10.14 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Az adrenalinfüggőség elképesztő dolgokat képes kihozni az emberekből, és első ránézésre az alábbi videó főszereplője is egy közülük. Az olasz tinédzser Perugia környékén ugrándozik a nagy sebességgel közeledő vonat előtt, és amikor már eléggé közel van, lefekszik a sínek közé, hogy megmutassa, mennyire belevaló fickó és mennyire bátor. Aztán néhány dermesztő másodperc után felpattan és mintha mi sem történt volna, tovasétál.

Az eredeti felvétel még szeptember 28-án került fel a YouTube-ra, ám a dicsőségnek nem sokáig örülhetett az ismeretlen fiatal. Több hozzászóló ugyanis megjegyezte, hogy a felvétel egyes pontjai alapján jó ok van gyanakodni, hogy trükk az egész - például a kissé szakadozó mozdulatok, no meg a talpfák közt is úgy ugrándozik a fiatal, mintha egy teljesen sima talaj lenne a lába alatt, nem pedig egy göröngyös, kavicsokkal borított terep.

Hogy valójában igaz-e a felvétel vagy átvágás, azt mindenki döntse el maga, de ahogy mondani szokás: "odahaza ne próbálja ki!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.