Sípoló cipőkkel őrjítik meg a kutyákat

Szelíd őrültek: bolondot csináltak egy egész falka kutyából

Hogyan kell bolondot csinálni egy egész falka kutyából? Nem kell hozzá más, csak két sípolós kutyajáték, meg egy jó erős ragasztószalag, és a hatás garantált - csak aztán győzzünk megszabadulni az ebek seregétől!

2015.02.24 08:00ma.hu
Fotó: YouTube/JStuStudios

Három férfi teljesen felforgatta egy park életét, vagy ha azt nem is, néhány kutya délutáni sétáját mindenképp. A tréfát két cimbora, Justin Stuart és Andrew Scites eszelte ki, majd összeálltak Jack Vale-lel, az amerikai komikussal, és mindhárman kisétáltak egy kutyafuttatóhoz, a cipőjük talpára ragasztott sípolós kutyajátékokkal. Az eredmény? Egy tucat élénken figyelő, de még lelkesebben masírozó kutya, meg néhány kuncogó gazdi - nézzék és nevessenek önök is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.