Ronda lett a haja és még büntetést is fizethet

Szétrúgta a fodrászatot, mert nem tetszett az új frizurája

Nem tetszett az új frizurája, de nemcsak végtelenül elégedetlen volt a férfi az eredménnyel, de akkor lett csak igazán dühös, amikor kiderült, hogy mekkora kárt okozott a berendezésben.

2015.02.23 10:09ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/num_skyman

Nem elég, hogy saját megítélése szerint rém ronda lett az új frizurája, most kénytelen ezzel a fizimiskával híressé válni a férfi, akiről a rendőrség készítette el a sztárfotót - a letartóztatás után. A 47 éves Alan Becker a connecticuti Stamfordban tért be egy fodrászszalonba, de mire a borbély végzett a hajvágással, a férfi igencsak dühös lett az eredmény láttán. Mérgében tombolni kezdett, össze-vissza dobálta az eszközöket, amik a keze ügyébe kerültek, gorombáskodott a vendégekkel, a falba pedig akkorát rúgott, hogy egy lyukat vájt bele.

"Rettentő dühös lett a fodrászára, nem tetszett neki, ahogy le lett vágva a haja" - magyarázta Kelly Connelly, a rendőrség szóvivője. Később aztán Becker visszatért, hogy a hajvágás javítását követelje a személyzettől, ezt azonban a szalon visszautasította, és az igazi bosszúság csak azután érte a dühöngő férfit, mert közölték vele, hogy legalább 50 dollárjába fog kerülni az okozott kár megtérítése.

A rendőrség letartóztatta Beckert és eljárást indított ellene - jelentette a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.