Váratlanul tört rá a dühroham

Majdnem megölte a fodrászt: nem tetszett a frizurája

Senki nem érti, mi történt az egyébként törzsvendégnek számító orosz férfival, amikor legutóbb betért a fodrászszalonba: a hajvágás végeztével se szó, se beszéd, rátámadt a fodrászra.

2013.04.30 08:45ma.hu

Rátámadt a fodrászra és megpróbálta megfojtani őt az egyik feldühödött vendég Oroszországban, mert elégedetlen volt a végeredménnyel - közölte az orosz rendőrség. Most gyilkossági kísérlet vádjával kell bíróság elé állnia.

Szergej Klein visszatérő vendégnek számított abban a szalonban, ahová ezúttal is betért, ám amikor Ljudmila Kuznyecova végzett a hajvágással, a férfi teljesen váratlanul felhúzta magát és rátámadt a nőre, közben a szalont is "átalakította" egy kissé. "Teljesen megdöbbentem. Elkezdett fojtogatni, aztán megragadta a hajam és úgy húzott végig a helyiségen" - mondta később a Podgorodnaja Pokrovkában lévő Olga szalon alkalmazottja.

A rendőrségnek elég volt a fodrászüzlet biztonsági kamerája által rögzített felvételt végignézni, ez bőven elég volt ahhoz, hogy letartóztassák Kleint és az elítéléséhez is kellő bizonyítékot szolgáltatnak a képsorok - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "A férfit már letartóztattuk és gyilkossági kísérletért kell felelnie. A nyomozás jelen szakaszában ugyanakkor még nem tudjuk, hogy miért reagált ennyire rosszul a hajvágására" - mondta el a rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.