Még sosem volt balesete a fodrásznak

Meditál, aztán vág: hajat, két ollóval, vakon!

Igen különleges szolgáltatással csábítja vendégeit egy kínai fodrász, akinek a borsos ár ellenére mindig van munkája. A végére pedig egy kis extrával dobja fel a frizurát.

2012.07.06 07:29ma.hu

Két ollóval két vendég haját vágja egyszerre, ráadásul becsukott szemmel egy kínai fodrász: módszeréhez a zen meditációt használja, ami segít abban, hogy érzékelje a vendégek hajának auráját. Tian Hao mutatványánál hajmeresztőbbet ritkán lehet látni, mégis sokan választják a bravúros mester amúgy borsos árú szolgáltatását: a bizarr hajvágás mintegy 140 ezer forintnyi jüant kóstál.

"Nagyon kell koncentrálnom, de még sosem okoztam sérülést az ollóval" - magyarázta a fodrász, aki a vágás végén nem hajszárítóval, hanem porszívóval fejezi be a művét, elmondása szerint ezzel nemcsak a haj rétegeit teszi rendbe, de a maradék levágott hajszálakat is tökéletesen begyűjti.

A vendégek elégedettségi fokáról az austriantimes.at osztrák hírportál nem számolt be, bár a fodrászmester sikere magáért beszél, de azt sem tudni, hogy vállal-e nyitott szemmel hajvágást és ha igen, azt mennyiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.