Saját fodrászszalont nyitott a műsorvezető

Galéria - Lilunak hirtelen derékig "nőtt" a haja

Gyermekkori álma vált valóra Lilunak, amikor végre megnyitotta saját fodrászszalonját. Az új vállalkozást közösen vezetik azzal a fodrásszal, akire hosszú idő után talált rá az RTL Klub műsorvezetője.

Megnyílt Lilu exkluzív fodrászszalonja képgaléria

2011.10.26 11:39RedLemon

Mióta Lilu képernyőn van, mindig a legjobb formáját kell hoznia. Rengeteg fodrászt kipróbált, amíg egy szerencsés találkozásnak köszönhetően megismerte Nagy Sanyit. A ValóVilág sztárfodrászával, aki a szakma egyik legjobbja, barátságot kötöttek és úgy döntöttek, közös vállalkozásba fognak, most pedig barátaikkal felavathatták végre a szalont, amelyet Sanyi álmodott meg. Az ünnepélyes megnyitón Lilu derékig érő hajkoronával köszöntötte a vendégeket.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

"Az, hogy milyen a külsőm, meghatározza az egész napomat. Ha Sanyi készíti a hajamat, mindig elégedett vagyok, amikor felállok a fodrászszékből, és ez magabiztosságot ad. Ezt az érzést szeretném mások számára is elérhetővé tenni" - árulta el Lilu.

"A közös üzlet első referenciája az új frizurám. Nagyon örülök, hogy hosszú lett a hajam, hiszen tíz éven át én voltam a "rövid hajú lány". Most csak a fantáziám szab határt a lehetőségeknek."

Az exkluzív szalonmegnyitón nemcsak Lilu haját varázsolták újjá a fodrászok, Keresztes Ildikó, Mádai Vivien és Istenes Bence is különleges frizurát kapott. Az X-Faktor mentora laza, hullámos tincsekkel állt fel a fodrászszékből.

Ildikó igazi nő, aki rengeteg fodrásznál járt már, azonban az r2 annyira megtetszett neki, hogy mostantól ő is Sanyi vendége lesz. "Több fodrászom és sminkesem is van, de nem is árt, hiszen így mindig van kihez berohannom. A szalon nagyon jó hangulatú, örömmel lép be ide az ember. Itt nem kell feszengeni, egyszerűen laza, mégis elegáns hely. Biztos vagyok benne, hogy állandó vendég leszek, hiszen bízom Sanyi szakértelmében és Lilut is nagyon kedvelem" - tette hozzá az énekesnő.

A megnyitón Lilunak Csonka András és Talmácsi Gábor mellett Fluor Tomi is gratulált. Azt azonban most sem láthatta senki, hogy mi rejtőzik a nagyszájú rapper sapkája alatt, ezt egyedül Sanyi tudja, hiszen Tominak is ő a fodrásza.

Az r2-ben Fluor és a többi híresség mellet másoknak is jár a trendi, mégis természetes frizura, a szalonban mindenkit szeretettel várnak a profi hajszobrászok.

Még több hír Liluról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.