Az egyik megtámadott még mindig életveszélyben van

Nicki Minaj rémálma: halálos támadás érte az együttese tagját

Úgy érzi Nicki Minaj, mintha egy rémálomba csöppent volna, miután szerdán a korai órákban megtámadták az együttese tagjait, egyikük belehalt a sérülésébe, egy másik pedig élet-halál közt van.

2015.02.19 20:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Az egyik csapattag meghalt, egy másik pedig ugyan túlélte a támadást, de még mindig kritikus, életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, miután egy étteremben támadás érte a világkörüli turnéra készülő gárdát. Az áldozatok Nicki Minaj roadshow-jának csapatához tartoztak. Az egyik philadelphiai grillbárba betérve keveredtek verekedésbe egy vitát követően szerdán éjjel fél 3 körül, ami néhány helyivel szemben robbant ki.

Az eset pontos részletei nem ismertek, így azt sem tudni, mi volt a vita tárgya és ki kezdte a kötözködést, de az biztos, hogy egyszer csak előkerült egy kés és egy "vékony, szakállas" férfi leszúrta a 29 éves De'Von (Day Day) Pickettet, aki nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt a vérfürdőbe, a csapat egy másik tagja, a 27 éves Eric Parker pedig életveszélyes sérüléseket szerzett. A rendőrség jelenleg a tanúk kihallgatásából és a biztonsági kamerák felvételeiből próbálja összerakni a történtek pontos folyamatát.

A rappernő összetört a hír hallatán, az amerikai zenészvilág pedig egy emberként biztosította részvétéről és támogatásáról Nicki Minajt, köztük Rihanna, Pharrell, Questlove és Fabolous is. A világkörüli turné a tervek szerint március 16-án rajtolna Stockholmban, de arról egyelőre semmit nem tudni, hogy a tragédia befolyással lesz-e a koncertkörútra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.