Imádja a női kebleket, főleg ha még írhat is rá

Nicki Minaj: "Nagy mellrajongó vagyok!"

Megdöbbentő vallomással állt már megint elő a nem épp szolidságáról híres rapperlány, Nicki Minaj: beismerte, hogy rendkívül ösztönzőleg hatnak rá a nagy mellek.

2012.07.02 16:29ma.hu

Imád a női mellekre dedikálni Nicki Minaj, mert úgy érzi, ez nagyon felpörgeti őt és ösztönzőleg hat. "Úgy vélem, a nagy mellek erőt adnak - és ha oda dedikálok, akkor még jobban!" - vallotta be. "Már évek óta ezt csinálom: bárhová megyek, a mellekre írom a nevem" - tette hozzá.

Bár ez sem az a mondat, amelyiket bármelyik lányos anyuka boldogan hallana, de lehet benne valami igazság, mert az idén 30 éves rapper karrierje egyre meredekebben ível felfelé. Ami egyébként a férfirajongókat illeti, nekik sem kell aggódni, Nicki sietett őket is megnyugtatni, hogy nekik is szívesen aláírja a mellkasukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.