A rappernő a Pepsi új arca

Robbanás-veszélyessé vált Nicki Minaj

Robbanásveszéllyel fenyeget Nicki Minaj új reklámszerepe, legalábbis a menedzsere szerint: a Pepsi új ízéhez adja arcát a furcsa külsejű rapper.

Képekben Nicki Minaj képgaléria

2012.03.20 08:29ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Több millió dolláros szerződést írt alá Nicki Minaj, melynek köszönhetően ő lesz a Pepsi új ízének a reklámarca - jelentette be a rapper menedzsere. Derek Jackson a Forbes magazinnak azt mondta, a következő két hónapban kerül sor az együttműködésre, a 29 éves sztár a Pop fantázianevű üdítő kampányában fog feltűnni.

"Robbanásveszélyes lesz!" - jelentette ki a menedzser. A megállapodás anyagi hátteréről természetesen a felek most sem árultak el részleteket, de sejthető, hogy Nicki nem adta olcsón a nevét.

A tavalyi évben 4 millió font ütötte a markát, amivel a Forbes 15. helyét érte el a Hip-Hop előadók kategóriájában, és a vagyona tovább gyarapodik az idei júniusi brit turnénak köszönhetően.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.