Súlyos problémákkal küzdött az énekesnő apja

Nicki Minaj: "Meg akartam ölni az apámat!"

Amikor Nicki Minaj még kislány volt, annyira gyűlölte az apját, hogy azt kívánta, bárcsak meghalna. A férfi rendszeresen fenyegette Nicki anyját.

2012.04.11 18:29ma.hu

Megrázó titkot fedett fel a minap Nicki Minaj: amikor gyerek volt, úgy képzelte, hogy felnőttként meg fogja ölni az apját. A férfinek súlyos problémái voltak az alkohollal és a droggal, a rapperként világhírűvé vált fiatal előadó pedig azt mondta: állandó félelemben éltek, mert Omar annyiszor fenyegette az anyját. Egy ízben a házuk is leégett, ami miatt a művésznőben sosem múló félelem alakult ki az anyja életéért.

"Meg akartam ölni [az apámat]. Rendszeresen azt kívántam, bárcsak meghalna!" - vallotta be egy éjszakai tévéshow-ban. "Rettegtünk az anyánk életéért, mert valahányszor rossz passzban volt, mindig azzal fenyegette őt, hogy megöli" - magyarázta.

Nicki anyja és apja mindazonáltal a mai napig együtt vannak, bár a család Nicki bátyjával és nővérével együtt a sztár ötéves korában elköltözött New Yorkból, de a férfi viselkedése mély nyomokat hagyott Nickiben a férfiakkal kapcsolatban. Elhatározta, hogy ha egyszer felnő, sosem engedi, hogy így bánjanak vele a férfiak. Nem véletlen, hogy bár 29 éves, a mai napig nincs tartós kapcsolata és nem is tartja sokra az erősebbik nemet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.